Siske over liefde en verleiding

In zijn jongere jaren was Siske een gewiekst verleider. Hij wist meer van vrouwen dan 1000 vrouwen samen. Hij trachtte de neurologie en de hormonale werking van het andere geslacht te doorgronden. Al 20 jaar geleden wist hij dat hormonen een invloed hadden op het denken en dat de productie van sommige hormonen kon worden verhoogd door het geven van de juiste signalen. Hij heeft zelfs een strategie ontwikkeld die de productie uitlokt van hormonen verantwoordelijk voor bijvoorbeeld onderdanig gedrag of een goed gevoel. Hij kon, met andere woorden, vrouwen een super goed gevoel geven.

 

Ook zijn versiertechnieken bestemd voor vrouwen waren uitermate verfijnd. Hij wist onder andere hoe je het ego van een man kon ondermijnen door hem te laten regresseren naar zijn kindertijd waar hij afhankelijk was van een vrouw; zijn mama.

 

Naarmate hij meer en meer vervreemde van de samenleving begon het contact met de andere sekse stroever te verlopen. Toch hunkert hij wellicht nog steeds naar zijn ideale vrouw, de vrouwelijke versie van zichzelf, met wie hij zich uiteindelijk kan voortplanten. (zie ook bij 'op consultatie')

 

"Er zijn vrouwen die een specifieke, onwillekeurige genetische code bezitten om via unieke uiterlijke kenmerken het hoofd van een man op hol te brengen en zelfs de hele stamgemeenschap uit het lood kunnen slaan. Ook zijn er mannen die in de wieg gelegd zijn om grootste dingen te verwezenlijken.

Maar beiden zijn héél dun bezaaid en daarom is het de taak van iedereen die zichzelf respecteert om zich de versierkunst eigen te maken. Anders wordt men met een partner opgezadeld waarbij enkel drank kan zorgen voor seksuele opwinding."

 

"Alle liefdesrelaties zijn gebaseerd op het niet kunnen krijgen van iemand anders."

 

"Wat moet je doen om iemand te versieren? Helemaal niets! Het is de manier waarop je niets doet die het verschil maakt."

 

"Liefde is: het compatibel zijn van elkaars psychopathologieën."