Siske over politiek en maatschappij

Siske heeft haast alle natuurwetten die de dynamische processen van mens en maatschappij sturen, vastgelegd.

 

Helaas is Siske niet positief over onze toekomst. Hij is van mening dat de huidige politieke stromingen de Westerse samenlevingen regelrecht naar de ondergang voeren. Dit aftakelingsproces, dat nog een duwtje in de rug zal krijgen van het moslimfundamentalisme, is volgens hem, onomkeerbaar maar verloopt langzaam en met kleine opstootjes. Juist daardoor treden er geen correctiemechanismen in werking.

 

 

"Onze overheid zit op de goede weg, ze moet enkel rechtsomkeer maken."

 

"Het westerse beleid werkt degeneratie en geestelijke aftakeling in de hand. De sterken zouden moeten overleven, maar er zijn enkel nog zwakken overgebleven."

 

"De problemen in onze samenleving zullen zich zo hoog opstapelen dat er een dag zal komen dat de politieke partijen die momenteel de plak zwaaien zullen zeggen: "We weten het niet meer". Die dag is niet ver meer weg."

 

"Voor de samenleving is er geen hoop meer, voor enkele individuen wel nog. De vraag is of u daarbij zal horen."

 

"Door slechts een aantal punten toe te voegen aan hun programma kunnen politieke partijen onnoemelijk veel kiezers bereiken. Daarvoor moeten ze echter kennis hebben van wat de mensen echt bezighoudt en wat de werkelijke problemen in de samenleving zijn. Helaas hebben 95% van de politici daar geen enkel, maar dan ook geen enkel benul van."

 

"Een van de grootste bedreigingen voor onze samenleving is het groene fundamentalisme dat door de veelal nutteloze regelgeving de kosten hoog zal doen oplopen."

 

"De mening van de mensen wordt bepaald door wat de media verkondigen. Als de media zeggen dat de Aarde opwarmt dan is dat zo, zelfs al gaan we in feite naar een ijstijd."

 

"Aan de staatsuitgaven wordt niet geraakt… Natuurlijk niet, de politici die het belastinggeld beheren, de socialisten, krijgen een commissie op elke Euro die wordt uitgeveven..." 

 

"Elke vorm van samenleven is doordrenkt van corruptie."