Siske in gesprek met Andy Meersman, 37, sales manager

“Aha. Iemand met mannelijke geslachtskenmerken.”

“Ik ben onder de indruk van uw perceptievermogen…”

 

 

“Ach zo. En? heb je het al bereikt?

“Wat bereikt.”

 

 

“Geld en macht.”

“Hoezo?”

 

 

*“Je bent een mens met mannelijke geslachtskenmerken, dus ben je toch

geïnteresseerd in geld en macht? Tenminste, dat hoop ik voor jou want anders zul je vertrappeld worden door mensen die er wel naar streven.”*

“Ik heb niet het gevoel dat ik vertrappeld word.”

 

 

“Hmm. (met verheven stem) En waarom kom je dan elke morgen uit je bed als een lijk dat uit zijn kist valt, zich haastend om op tijd in de file te gaan staan, de hele dag lopend van links naar rechts als opgejaagd wild om je dan ’s avonds in je zetel te laten ploffen en de rest van de avond apathisch door te brengen achter de TV, levensdrug bij uitstek. Heel je leven zweten, kruipen, overuren kloppen, “Jawel mijnheer Peeters, Absoluut mijnheer Peeters, Wilt u mij anaal penetreren? Geen probleem mijnheer Peeters. En dan, uiteindelijk wanneer je de pensioenleeftijd hebt bereikt en je er achter bent gekomen dat het leven een grote oplichtingzaak is, dan ben je zo afgeleefd dat je vanzelf in je kist rolt…"

“Loop naar de hel”

 

 

“Loop naar de galg... en vergeet niet tijdig je belastingsaangifte in te vullen, dat kan niet moeilijk zijn, ze is elk jaar hetzelfde... hahahahaha!”